Tentang Kami

Saya, Muhammad Zakaria Bin Ahmad (atau lebih mesra dengan panggilan Zack Ahmad), merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar (Ejen Hartanah Berdaftar) dengan nombor tag REN 36121 di bawah ejensi hartanah AZMI & CO SDN BHD dan telah terlibat dalam bidang hartanah selama 2 tahun. Sepanjang 2 tahun ini, saya telah membantu menguruskan pelbagai jenis jual beli dan sewa rumah untuk pasaran sekunder (subsale) serta jualan rumah baharu dari pemaju dan seorang pelabur hartanah.

Saya juga boleh membantu anda untuk urusan jual beli segala jenis hartanah iaitu tanah, lot banglo, rumah teres setingkat atau dua tingkat, apartment, kondominium, perumahan kos rendah, rumah kedai, pejabat, kilang dan lain-lain lagi yang berkaitan.

Sebagai seorang Perunding Hartanah Berdaftar (Ejen Hartanah Berdaftar), saya perlu bersikap profesional dan tertakluk pada akta dan undang-undang yang dikeluarkan oleh kerajaan dan dipantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Harta Tanah & Pengurus Harta (LPPEH)

Sila hubungi saya jika tuan/puan memerlukan khidmat nasihat berkaitan harga pasaran semasa, ingin mejual atau menyewakan hartanah dan apa sahaja yang berkaitan persoalan hartanah. 

Kepada Tuan/Puan yang ingin mendapatkan khidmat saya untuk menjual hartanah tuan/puan, sila klik pada butang dibawah serta lengkapkan borang maklumat asas yang diperlukan. Pihak saya akan menghubungi tuan/puan semula segera. Terima kasih.

 

Antara Pencapaian

Maklum Balas Dari Pelanggan

“Terima Kasih tuan Zack kerana membantu saya menjual rumah saya ini. Servis yang tuan berikan amat baik & berinformasi serta membantu saya untuk mempercepatkan jualan rumah tu. Terima kasih atas usaha tuan” 

– Puan Diana