Ejen Hartanah Berdaftar Anda

Hubungi Kami

ZACK AHMAD

0196071970

Registered

Real Estate Negotiator

(REN 36121)

GERBANG EJEN HARTANAH & RUMAH UNTUK DIJUAL

Rumah & Apartment Untuk Dijual Di Seksyen 8, Shah Alam Lot Inter, End & Corner oleh Ejen Hartanah (Property Agent) Anda.

Selamat datang ke KhidmatHartanah.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Seksyen 8, Shah Alam. Berikut di bawah juga adalah senarai rumah & apartment untuk dijual di Shah Alam. Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Shah Alam dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Shah Alam tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

Ini Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual Rumah Anda di Seksyen 8, Shah Alam

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Shah Alam dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.
2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.
3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Shah Alam.
4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan ‘wide lens’ dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.
5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Shah Alam.
6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

Senarai Hartanah yang dijual oleh kami di sekitar KL Selangor

It seems we can't find what you're looking for.
Scroll to Top Generated by MPG preloader