Servis Khidmat Hartanah untuk Anda

Menjadi keutamaan kami bagi memastikan objektif anda bagi jual-beli atau sewaan tercapai. Insyallah kami akan membantu anda sebaik mungkin. Berikut adalah sebahagian servis yang kami tawarkan.

kisspng-stock-market-computer-icons-stock-exchange-of-thai-stock-5abf738a0e18e5.7659289915224963940578

Semak Harga Pasaran Semasa Hartanah

Kami akan dapatkan harga pasaran semasa daripada bank atau penilai hartanah (valuer). Ini akan menentukan jumlah pembiayaan pembeli akan diluluskan.

pngtree-give-advice-line-icon-vector-png-image_1885965

Khidmat Nasihat

Konsultasi atau khidmat nasihat bagi urusan jual-beli atau sewa. Konsultasi dari persediaan awal hingga penjualan atau sewa selesai.

download

Analisis Pasaran Semasa Hartanah

Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.

678905_earth_512x512

Pengiklanan Yang Komprehensif

Pengiklanan yang komprehensif menerusi offline dan online. Kami cuba pastikan setiap iklan dilihat seramai mungkin. Medium online seperti iProperty, Propertyguru, Facebook Ads, Google Adwords dan sebagainya.

okoko

Rangkaian Bank & Guaman

Network yang baik dengan peguam hartanah dan pegawai bank adalah aset berharga. Ini akan membantu melicinkan urusan pemohonan pembiayaan, tukar nama dan sebagainya.

34-349359_consultants-male-female-icon-png-transparent-png

Rangkaian Ejensi Hartanah Yang Kompeten

Kerja berpasukan adalah lebih baik daripada buat sendirian. Ini akan memastikan segala tugas yang anda diamanahkan dapat dilaksanakan dengan cemerlang.

Scroll to Top
%d bloggers like this:
preloader